රස්නේ කාලයේ තිබහට හොඳම බඩුව මෙන්න

රස්නේ කාලයේ තිබහට හොඳම බඩුව මෙන්න 

  • කුරුම්බා මද කිතුල් පැණි කූලර් 

  • අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • කුරුම්බා වතුර මිලී, 500 ක්

  • කුරුම්බා මද ග්‍රෑම් 200 ක්

  • කිතුල් පැණි මේස හැඳි 4 ක්

  • දෙහි ගෙඩියක යුෂ

  • අයිස් කැට

 

සාදාගන්නා ආකාරය

කුරුම්බා වතුර භාජනයකට දමා ගන්න. පසුව කුරුම්බා මද හොඳින් සූරා ගන්න ඉන්පසු කුරුම්බා මද කුරුම්බා වතුර කිතුල් පැණි සහ අනෙකුත් සියලුම ද්‍රව්‍ය දමා හොඳින් බ්ලෙන්ඩ්
කරගන්න. ඉන්පසු අයිස් කැට දමා පිළිගන්වන්න.


සිරිකත පුවත්පත ඇසුරින්

සුදු වෙනවා කියන්නෙ මොකද්ද ? මේවා හිතලා පැහැපත් වෙන්න..  සිරිකත කතාව විත් අශ් සමඟ රූපලාවණ්‍ය ශිල්පී දනංජය හදුන්ගොඩ  කතාව විත් අශ් | රූපලාවණ්‍ය ශිල්පී දනංජය හඳුන්ගොඩ Read Previous

සුදු වෙනවා කියන්නෙ මොකද්ද ? මේවා හිතලා පැහැපත් වෙන්න.. සිරිකත කතාව විත් අශ් සමඟ රූපලාවණ්‍ය ශිල්පී දනංජය හදුන්ගොඩ කතාව විත් අශ් | රූපලාවණ්‍ය ශිල්පී දනංජය හඳුන්ගොඩ

සුන්දර යුවතියකගේ හැඩ... Read Next

සුන්දර යුවතියකගේ හැඩ...

Realted Post

Leave a comment